Flere enn meg med øyaabstinenser? Etter fire dager i Tøyenparken, samt klubbøya rundt i Oslo på tirsdagskvelden og for mange også øyanatt en eller flere kvelder/netter, var det nok en del slitne folk rundt omkring søndag og mandag, men du verden så moro det er også. Personlig synes jeg årets Øyafestivalen var litt midt på treet, men som alltid med noen ordentlige høydepunkt og gledelige overraskelser og nye bekjentskaper, gjerne i kombinasjon. For meg var årets to desidert beste konserter Fieh og Steamdome. I den rekkefølgen.

I år som de tre foregående årene har jeg fotografert en lang rekke av artistene som har opptrådt, og siden det er grenser for hva man kan publisere i et av dagsinnleggene har jeg også for 2018-festivalen opprettet et minnealbum med noen av de bildene jeg er mest fornøyd med. Du finner dem i karusellen over, forhåpentligvis til en viss glede, og ved å klikke på lenkene under her kan du lese mine inntrykk fra hver enkelt festivaldag. Ses til neste år! Som vanlig er billettsalget alt i gang.

Klubbøya – med Munroe/Knutsen, Darling West og mer

Dag 1 – med Jenny Lewis, Arcade Fire, Dig Deeper og mer

Dag 2 – med Fieh, Thea & The Wild, Sleaford Mods og mer

Dag 3 – med Steamdome, deLillos, Tønes og mer

Dag 4 – med Patti Smith, Sløtface, No. 4 og mer