Om meg

Erik1 - Om meg

Jeg heter Erik Valebrokk og er til daglig reisejournalist for Se og Hør og leverer også artikler til andre Aller-publikasjoner som KK og Allers. Med en jobb som fører meg rundt i verden tror mange jeg har ferie året rundt, men det er på ingen måte riktig. Når jeg er ute på tur, er det lange dager som gjerne begynner grytidlig om morgenen for å få det beste lyset og som varer til sent på kveld. Lyset er nemlig fint da også, og bilder skal man ha. Jeg skal imidlertid ikke klage, til det er jobben altfor hyggelig, spennende og lærerik, men det er altså en jobb og ikke fritid.

I mitt tidligere liv var jeg musikkjournalist, og jeg har jobbet i en lang rekke blader og aviser, blant annet Dagens Næringsliv, Dagbladet, Dagsavisen, avis1, BEAT, Pop og Logo. De siste fire årene har jeg drevet bloggen Erik’s Musical Diary  som et rent hobby/overskuddsprosjekt, rett og slett fordi jeg føler at musikk er noe jeg aldri blir ferdig med eller vokser fra, og at jeg stadig har et visst formidlingsbehov.

Nå har jeg bestemt meg for å parkere Erik’s Musical Diary for heller å satse på Mitt liv som Erik som du nå er innom. Her vil du kunne lese mine betraktninger om musikk jeg hører, bøker jeg leser, filmer jeg ser, inntrykk og tips fra reiser, se bilder både fra jobb og hverdagsliv og en del andre ting også, alt ettersom livet utspiller seg.

Takk for oppmerksomheten!