Da er konkurransen om gjestelisteplasser til morgendagens Thulsa Doom-konsert over, og tre vinnere er klare. Hver av dem får ha med seg en ledsager på konserten, og de skal vite at det lønner seg å være tidlig ute. Det er nemlig ikke bare Thulsa Doom som skal sørge for godt humør og masse energi. Både Bokassa og De Marvells er hentet inn for å varme opp massene. Riktignok kjenner jeg ikke Bokassa, men de som har greie på slikt sier at de er skikkelig bra. De Marvells kan jeg derimot gå god for. Det er et band det slår gnister av, anført av den mildt sagt energiske Christine Marvel Engebretsen. Hennes opptreden alene er i grunnen god nok grunn til å være på Rockefeller i morgen.

Men nu, på tide med fasit på den slett ikke enkle quizen som Papa Doom fra Thulsa Doom utfordret leserne av denne bloggen på. Her er spørsmålene på nytt, denne gangen med svar:

1. I hvilken låt hører vi Papa Doom synge Bonos tekstlinje fra “Do They Know It’s Christmas?”?

Tekstlinjen går «Tonight, thank God it’s them instead of you» og er å finne i «Eloquent Profanity».

2. Mot slutten av “In Italics And Bold” siterer Papa Doom lengre passasjer fra sine to favorittfilmer. Kan du navnet på en av dem?

«It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again» (fra Silence Of The Lambs) og » I could never touch meat until it is cooked. As a youth I used to weep in butcher shops» (fra Withnail And I).

3. På platas aller siste låt, den svært hissige og svært, svært antisjåvinistiske “Baby, Hate It”, får vi høre en åpningslinje fra en uglesett 80-tallsklassiker. Hvilken?

Riktig svar er Bon Jovis «Livin’ On A Prayer», og som flere har påpekt har Jacob, unnskyld Papa Doom, endret navnet på personen som blir omtalt fra Tommy til Johnny. Den originale tekstlinjen er «Tommy used to work on the docks».

4. I den samme låta er det en linje som ble sunget inn dagen etter at Chris Cornell døde. Kan du høre det på måten Papa synger på?

Før andre refreng: «Is it in my heeeeeeaaaad!» Cornell-brøl.

5. Hvilken rockopera er vi innom i avslutningen på “Eloquent Profanity”?

«See me, feel me, touch me, heal me» er hentet fra The Whos Tommy.

Vinnerne av konkurransen er Erik Bjørbæk, Kjetil Gulbrandsen og Reinhard Hvidsten. Gratulerer til dere, og takk til alle andre som deltok. Vinnerne har fått beskjed på mail. Takk også til Rockefeller for å stille med gjestelisteplasser. Rock on!

Sjekk også: Lørdag hele uka