Neon Ion er det nye prosjektet til jazzsangerinnen Natalie Sandtorv der hun har samarbeidet med produsenten og altmuligmusikeren Erlend Mokkelbost og keyboardisten Ivan Blomqvist. De hadde en selvskreven plass på spillelisten 50 nye norske perler som jeg publiserte for et par uker siden, noe debutalbumet Heart Echoes som slippes i morgen understreker med all mulig tydelighet. Det er et stykke drømmepop/kunstpop av det intrikate, svevende og interessante slaget, utfordrende og samtidig vakkert, nyskapende, utforskende og søkende av natur, samtidig som mange av sangene er av det relativt umiddelbare, ofte intenst iørefallende slaget. Det er ni originallåter her, samt en cover av Todd Rundgrens «Neon Dreams».

Men hvordan skal man vel lansere en ny plate fra en forholdsvis ukjent artist i koronaens tid? Folk er jaggu kreative, det skal de ha. Sammen med Lava Oslo som eier flere restauranter, har Neon Ion laget en slags helgepakke på to av disse, Smalhans og The Golden Chimp. Her får gjestene tilbud om en spesiell meny samt Neon Ion-albumet på CD, og det til en skikkelig god pris. På Smalhans får man «dagens husmann» og album til bare 275 kroner og på The Golden Chimp serveres «apekattmeny» med album for 400 kroner.

Men ikke nok med det, som det heter på selgerspråk; alle som kjøper helgepakken i morgen eller lørdag blir med i trekningen av nok et godt måltid som leveres på døra av Natalie og bandet som påfølgende søndag kveld spiller en konsert i stua til vinneren.

Så altså, bor du i Oslo og er glad i mat og musikk… vinneren kan bli deg!

Sjekk også: 50 nye norske perler