Onsdag betyr ny sending for Platelangs med Larsen & Valebrokk, radioprogrammet du simpelthen ikke kan gå glipp av hvis du er glad i norsk musikk av både nyere og eldre dato. Her sitter Ronnie MAG Larsen og jeg og spiller favorittlåter for hverandre – skjult som de dypeste statshemmeligheter før sending – og snakker om det vi hører. Anekdoter og GPP for alle penga.

Vi sender i real time klokken 20 hver onsdag, med reprisesending klokken 13 på torsdag og 16 på lørdag. Følg oss gjerne på Facebook-siden vår for å få oppdateringer. 

Du finner oss på Ordentlig Radio, og det vil si enten på DAB-radio, på www.ordentligradio.no på nettet eller ved å laste ned Ordentlig Radio-appen til mobilen aldeles gratis. Det skulle med andre ord være mulig å høre på surret vårt uten altfor store vanskeligheter, så god lytt.

Sjekk også: Favorittjulelåtene til Tove Bøygard

Er du derimot bare opptatt av musikken og ikke hva vi har å si kan du kose deg med denne spillelisten. Den oppdateres foran hvert nye program med forrige ukes låter. Før åttende sending som er i kveld har vi en liste på hele 55 sanger, og de er bra alle sammen. De vi spilte sist uke ligger øverst og er perler fra Benny Borg, Erik Faber, Radionettes, Geir Sundstøl, Nøkken, The Cut, Nathalie Nordnes og New Jordal Swingers. God fornøyelse!