Endelig en interessant coverversjon av “Last Christmas”!

Det måtte en Geilo-gutt til, men nå er endelig Wham!-klassikeren “Last Christmas” gjort i en anstendig coverversjon – og vel så det. Daniel Kvammen, 27-åringen bak årets aller beste låt “Du fortenar ein som meg”, besøkte Christine Dancke i NRK P3 i går, og der gjorde han en nydelig, lavmælt gjendiktning av en låt veldig mange får frysninger av å høre, og da mener jeg i negativ forstand. Selv er jeg enormt glad i “Last Christmas”, men jeg forstår at den kan være mye for en hel del mennesker. Daniel har kalt sin versjon “Siste advent” og arrangert den for kassegitar, piano og cello, og hva kan jeg si? Den er HELT HERLIG, og jeg får frysninger – i svært positiv forstand.

Sjekk ut: Den definitive julespillelisten

Skrevet av
More from Erik

Det er dyrt å være Beatles-samler

Stakkars Beatles-samlere! Ikke for det, de er kanskje glade for å bla...
Les mer

1 Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.