Det er tre dager til julaften, og dermed tid for Platelangs med Larsen & Valebrokks julespesial klokken 20 i kveld på Ordentlig Radio. Vi kan love topp julestemning fra åtte norske artister, og selv om vi som vanlig holder artistene hemmelig for hverandre i forkant av kveldens program kan jeg røpe at jeg skal spille en uutgitt julelåt med det eminente countrybandet The Northern Belle som heter «See-Through Christmas». Det alene bør være grunn god nok til å høre på oss klokken 20 i kveld for det som blir årets siste program før vi gyver løs igjen på nyåret med flere perler fra arkivet.

Sjekk også: Årets 50 beste låter der The Northern Belle er med

Programmet sendes som alltid på Ordentlig Radio som du finner enten på DAB-radioen din, internettet på www.ordentligradio.no eller ved å laste ned en gratis app til mobilen. Vi sender i real time klokken 20 hver onsdag (ikke neste onsdag i romjulen), med reprisesending klokken 13 på torsdager og 16 på lørdager. Siden kommende lørdag er julaften er jeg faktisk usikker på akkurat den reprisen.

Følg oss gjerne på Facebook-siden vår for å få oppdateringer. 

Etter hver ukes sending oppdaterer vi spillelisten med det vi har spilt slik at den stadig vokser og blir stor og fin. Her er det vi har spilt så langt, så høres vi forhåpentlig også på nyåret.

Men først, fra oss til deg, god jul!