Nye låter juni 2016

Denne måneden kom endelig Max Jurys debutalbum etter at vi er blitt teaset med strålende enkeltspor i lang tid. Foto: Erik Valebrokk

Da er juni på hell, og det har vært en strålende måned for ny musikk, ingen tvil om det. Todd Terje & The Olsens har for eksempel kommet med sitt The Big Cover-Up-album med fete versjoner av blant annet Yellow Magic Orchestras “Firecracker”, og Rick Astley har gitt ut sin overraskende flotte comebackplate 50. (Les min anmeldelse her.) I hver sin aldersmessige ende av singer/songwriter-skalaen kan jeg trekke frem flotte album med Paul Simon og Max Jury. Sistnevnte intervjuet jeg dagen før han opptrådte på Piknik i Parken, og du kan bli bedre kjent med ham her.

Dette er selvsagt bare toppen av isfjellet i en måned som også teller nye toner fra blant annet Kråkesølv, Mumford & Sons (med gode hjelpere), Bastille, The Avalanches, De La Soul, The Strokes, Little Boots, Robert Ellis, Elle King, Laura Mvula, Razika, Alicia Keys, Rival Sons, Passenger, Elizabeth Cook, Teenage Fanclub, The Divine Comedy, Spain, Dexys og veldig mye mer. Det kom attpåtil et helt nytt Blood Orange-album på tampen, som sitter som et skudd.

Sjekk også: De beste låtene som kom i mai

Normalt er ikke juli den store måneden for nye utgivelser så vi får se hva vi har i vente, men juni var det altså ingenting å utsette på. Take it away, og nyt dagen!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.