Nå er det Spellemann-radio

Hele januar måned er viet Spellemannprisen 2016 på Ordentlig Radio. I tidligere programmer har hele historien om prisen vært presentert, i tillegg til en rekke av årets nominerte, i sendinger ledet av blant annet Tor Andersen og Ronnie MAG Larsen. I dag og på fredag er det min tur til å ha sending. Klokken 14 i dag (med reprise klokken 19) skal jeg presentere de nominerte i kategoriene “Årets produsent” og “Årets nykommer”, mens det til samme klokkeslett på fredag blir program der jeg ser på de nominerte i klassene blues og indie.

Jeg kan også nevne at Tor Hammerø presenterer de nominerte i klassen for jazz i morgen, mens Frida Ånnevik på torsdag vil snakke om sitt nye album Her bor som er nominert i klassen for viser. Sjekk hjemmesiden til Ordentlig Radio for hele sendeskjemaet.

Les også: Anmeldelse av Her bor

Hvordan hører du oss så? Det er enkelt. Enten på nett via hjemmesiden, ved å laste ned Ordentlig Radio-appen til mobilen eller rett og slett finne oss på DAB-radioen din. La meg også nevne at programposten Platelangs med Larsen & Valebrokk snart er tilbake etter en litt lengre pause. Vi hörs!

Skrevet av
More from Erik

Rick Astley tilbake på topp med livsglad feelgoodplate

Det er fullt mulig å være både kritisk og skeptisk til Rick...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.