For en tid tilbake fikk jeg en henvendelse fra en ung artist ved navn Maria Brym som ydmykt inviterte meg til konsert med bandet hennes, Maria & The Brymstones. Det passet ikke, men jeg ble nysgjerrig nok til å sjekke ut bandet og skrive noen ord som du kan lese her og dessuten høre musikken deres.

For noen dager siden la Maria ut et YouTube-klipp fra en annen nylig konsert, der de fremfører David Bowies eviggrønne «Starman». Opptaket er riktignok noe mangelfullt hva bilde og særlig lyd angår, men fremførelsen er det ingenting å utsette på. La meg spesielt henlede oppmerksomheten mot blåserne, som gir litt ekstra piff. Dette er på ingen måte en revolusjerende versjon, men den bør definitivt få deg i godt humør. Neste gang bandet spiller live vil jeg være til stede.

Få også med deg Auroras cover av «Life On Mars?»