Øyafestivalen er over for i år, og billettsalget til neste års festival har allerede startet. Som mange fikk med seg hadde jeg visse problemer med å få tatt bilder de første dagene da jeg fikk regnvann i kameraet, men det tok seg opp etter hvert med lånekameraer. Som alltid er det en milliard bilder man ikke får brukt, så derfor kommer det sedvanlige minnealbumet her.

Du kan se bildene jeg er mest fornøyd med i karusellen over her, og følger du linkene under kan du lese dagsrapportene. Årets festival var muligens ikke historisk, men det var veldig mye bra å få med seg. Jeg gleder meg allerede til neste år. Øya er et av årets musikalske høydepunkt med sin voldsomme spennvidde, og slik sett innfridde festivalen. Takk for meg!

Dag 1 – amputert av regnet

Dag 2 – storslått avslutning med The xx

Dag 3 – da Daniel Kvammen ble superstjerne

Dag 4 – da Toten kom til Tøyen

Klubbdagen – knallstart for Øya 2017

Se også: Minnealbum fra Øya 2016