Jeg elsker lørdager! Riktignok er det en dag for en del ærend og gjøremål du kanskje har utsatt, men det er også en slags fridag. Er du frilanser som meg, så er det ikke alltid slik, men likevel. Lørdag bærer i seg noe bekymringsfritt og løssluppent, og du har søndagen til å hente deg inn og hvile.

Her har jeg samlet godt over 100 forskjellige lørdagssanger i én spilleliste. Den kan garantert bli lenger, og jeg er seriøst ute etter innspill som kan gjøre listen bedre eller mer komplett. Jeg har i all hovedsak konsentrert meg om sanger med ordene «saturday» eller «lørdag» i tittelen, med noen få unntak, og dermed har jeg åpenbart ikke tenkt på en haug passende kandidater. Gi lyd om du kommer på noen godbiter du mener hører hjemme her, uansett sjanger. Alt er i utgangspunktet lov, det eneste kravet er at sangene på et eller annet vis har en seriøs lørdagsfølelse eller -stemning.

Se også: A New York State Of Mind – mer enn 500 sanger om «the big apple»

For øvrig har jeg gjort et ørlite forsøk på å skape en viss tematisk kronologi her, men det er grenser for hvor enkelt det er, så bær over med meg om du synes det hele virker litt koko. Men nå, over til musikken. God lørdag!