Tør jeg påstå at det ikke er hverdagskost å snuble over en spilleliste som åpner med Bill Haley & His Comets, The Aller Værste, Depeche Mode, Everything But The Girl, Frank Zappa og The Drifters? Hjertelig velkommen til min nye spilleliste «Bare bra låter 6» der ellevill sjangerblanding står i fokus. Her er de nevnte artister og andre legender – kjente og mindre kjente – fra musikkhistoriens annaler.

Du får punk og prog, jazz, blues og country, synthpop og elektronika, rock av varierende tyngde, florlett popmusikk, hip-hop, viser og mye mer. Lenge siden du hørte «Generals And Majors» med XTC, kanskje? Du finner den her. «Ice Cold Ice» med Hüsker Dü, «I Can’t Make Music» med Carpenters, «Hot Little Mama» med Johnny «Guitar» Watson eller «I Robot» med The Alan Parsons Project? Check. Og så videre… jeg antar at det kanskje bare er meg i hele verden som liker alle disse sangene, men det jeg i det minste kan garantere er at det er noe for alle her.

Sjekk også: Her er mine spellemenn

Liker du listen – og det håper jeg – finnes altså fem til av samme slag. De finner du her:

Bare bra låter 1
Bare bra låter 2
Bare bra låter 3
Bare bra låter 4
Bare bra låter 5

Og nå, over til de siste 100, både i Spotify og Tidal. God fornøyelse!