Velkommen til den fjerde spillelisten med bare bra låter. I likhet med de tre foregående er mangfoldet betydelig, mens kvaliteten er adskillig mer ensrettet: Skyhøy.

Hva sies vel om en liste som inneholder både Led Zeppelin, The Beatles og Fleetwood Mac? Og Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Chet Baker og Ronny Jordan? Marlene Shaw og Madeleine Peyroux? Fountains Of Wayne og Three Dog Night, New York Dolls, Chuck Berry, Nina Simone, Chris Stapleton, Warren Zevon, India.Arie, Everything But The Girl, Tom Petty & The Heartbreakers, Steely Dan, Air, Madrugada, Unnveig Aas, Gyllene Tider, Elvis Costello & The Attractions, Bill Evans Trio, Joni Mitchell, Etta James og mye mer? Jeg har til og med funnet verdig en Ed Sheeran-låt, til sannsynlig ergrelse for enkelte, men visse sjanser må man ta her i livet. Jeg er av den oppfatning at Ed er en klart undervurdert artist og en tidvis glimrende låtskriver. Så det!

Sjekk også: Bare bra låter 1, Bare bra låter 2, Bare bra låter 3

Men OK, liker du ikke Ed Sheeran, har du stadig 99 grunner til å smile – håper jeg – og noe sånt som syv timer sammenhengende god musikk. God fornøyelse!