Bare bra låter? – 100 perler på et brett

Bare bra låter er jo også et løfte! Når så forskjellige artister som The Beatles, Pat Benatar, Kari Bremnes, Joy Division, Miles Davis, Pavement, Todd Terje, Knutsen & Ludvigsen, The Ting Tings, Jerry Jeff Walker og 90 til er samlet i én spilleliste skal du ha et forholdsvis åpent sinn for å samtykke.

Selv er jeg ikke i tvil. De 100 låtene jeg har samlet her er knakandes gode, og da mener jeg også John Travoltas “Sandy” fra Grease og Spandau Ballets “Gold”. Du er ikke nødvendigvis fan av disse OG Killing Jokes “Love Like Blood” eller Black Sabbaths “Paranoid”, men jeg er. Jeg ser absolutt ingen motsetning i å like salt og søtt, Jerry Lee Lewis og Taylor Swift.

God musikk er god musikk.

God musikk kjenner ikke sjangerbegrensninger.

Denne listen heter Bare bra låter 5, hvilket betyr at du også kan finne ytterligere 400 eksempler på flott musikk i disse innleggene:

Bare bra låter 1
Bare bra låter 2
Bare bra låter 3
Bare bra låter 4

Jeg ser ikke bort ifra at det kan bli flere etter hvert også. Disse spillelistene – uten noen andre styringskrav enn at jeg digger låtene – er veldig morsomme å sette sammen. Og spille. Det er jo bare bra låter!

Koder fra historien
, ,
Skrevet av
More from Erik

Premiere! – Restore To Past klare med den nydelige balladen «Jet Plane»

Oslobandet Restore To Past jobber seg sakte, men sikkert frem mot slippet...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.