Høsten er her, og august måned har budt på ny musikk fra flere store artister som snart er albumklare. The Waterboys har sluppet flere smakebiter fra sitt monumentale trippelalbum Out Of All This Blue, og det er kommet musikk fra Van Morrison, Neil Finn, Robert Plant, Beck, LCD Soundsystem, Destroyer, Gregg Allman og mange flere som signaliserer gode album. Randy Newman, Iron & Wine, Shelby Lynne & Allison Moorer, Paul Kelly og The War On Drugs er blant dem som allerede har gitt ut sine album.

Hjemmefronten er minst like godt ivaretatt. Det er sluppet ny musikk med blant annet No. 4, Restore To Past, Satyricon, Enslaved, Mats Wawa, Saturday City som har fått med seg Elvira Nikolaisen, Erlend Ropstad, Levi Henriksen & Babylon Badlands, Thulsa Doom, Kommode, Egil Olsen, Kari Bremnes, Lars Vaular både på egen hånd og som sidekick til Daniel Kvammen, Frøkedal, Tønes, Sverre Knudsen, Magnus Grønneberg, Viktor Wilhelmsen, Jonas Alaska, Siv Jacobsen, Vamp, Anna Of The North og Kari Rueslåtten, for å ha nevnt noen.

Sjekk også: Den beste nye musikken fra juli 2017

Her har jeg samlet det jeg liker best fra måneden vi har bak oss, og det er sedvanlig sjangerblindt. Jeg tviler på at alle liker alt, og det er som det skal være. Sikkert er iallfall at alle vil finne noe de synes er moro, og at listen representerer et godt tverrsnitt av månedens utgivelser. God fornøyelse!