Da Beatles-platene endelig ble gjort tilgjengelig for streaming på julaften fikk jeg en oppfordring fra min gode venninne Eline om å lage en spilleliste, der jeg rangerte de 25 aller beste Beatles-låtene i nedadstigende rekkefølge, fra den 25. beste og ned til den aller beste. Lista finner du her, og om jeg må si det selv ble den ganske så fortreffelig. Det er selvsagt The Beatles’ fortjeneste og ikke min, men likevel…

Siden jeg «hang ut» Eline som Stones-fan utfordret hun meg på nytt: Gjør det samme med Rolling Stones. De 25 beste låtene, også denne gangen rangert. Nå er jobben gjort, og igjen: Det er litt av en liste. Også denne gangen i langt større grad andres (les: Stones’) fortjeneste enn min egen. Det må også denne gangen understrekes at valgene er en smule dagsformavhengige. Denne lista inneholder når det er sagt 25 feilfrie Stones-låter, fra den 25. beste, «When The Whip Comes Down» og hele veien ned til… ja, sett i gang og trykk på play nå. God fornøyelse!