Det ble nettopp annonsert at Bob Dylan kommer med sitt første trippelalbum der han fortsetter sin hyllest av de store amerikanske låtskriverne og sangerne slik han har gjort på de to foregående Shadows In The Night (2015) og Fallen Angels (2016). Begge disse albumene besto av sanger assosiert med Frank Sinatra, og det samme gjelder Triplicate. Her er det snakk om tre LP- eller CD-plater i tematisk samlede sekvenser på ti låter hver, med de individuelle titlene Til The Sun Goes Down, Devil Dolls og Comin’ Home Late.

Første smakebit er «I Could Have Told You», nok en låt sunget av Frank Sinatra, som Dylan har spilt mye live i kjølvannet av de to siste platene, og den er tilgjengelig både i streamingtjenester og i videolinken du finner over her.

Sjekk også: Den beste nye musikken i januar

Utgivelsesdato for Triplicate er 31. mars, og i min bok er det bare å glede seg. Jeg er neppe alene om å ønske meg helt nyskrevet Dylan-materiale, men i mangel av det er ikke disse coverplatene å forakte i det hele tatt. Jeg likte begge de to foregående, og med en trippel whammy får han kanskje disse sangene ut av systemet slik at han eventuelt kan konse på å skrive nytt. Vi får se.

Les min anmeldelse av Fallen Angels her