I «gamle dager» hadde vi et munnhell som gikk på at du-journalistikken ikke blir fullbyrdet før en avis tar motet til seg og smeller opp tittelen SLIK BLIR DU DRITA! i krigstyper på forsiden. Nå er det sikkert  25 år siden vi dro den, og jeg regner i grunnen med at det toget er gått. For eventuelt å hjelpe til med motivasjonen for landets yngre tabloidjournalister, lanserer jeg derfor min ubeskjedent kule spilleliste Music to make you happy and drunk 2.0, med 100 sanger som egner seg mer enn brukbart i kombinasjon med en viss promille. Det er mulig dette kan virke litt umoralsk på enkelte, så de må ha meg unnskyldt. Dette er gjort i beste mening.

Men for all del, og for å være litt alvorlig, må du aldeles ikke være beruset for å høre noen av sangene på denne spillelisten. Det sagt er samtlige 100 av dem av det slaget som vil løfte stemningen på en hver fest. Moro er det, og blir du ikke i godt humør av disse låtene, er du en ordentlig surpomp. Jeg forventer riktignok ikke at alle skal like alt dette her, men det er god partymusikk, uansett hvordan du vrir og vender på det.

Kanskje er det ikke så mange andre enn meg i hele verden som synes alle disse sangene er fantastiske. Det er jo en viss forskjell på eksempelvis Daft Punks «One More Time», Dierks Bentleys «Pretty Girls», ABBAs «Dancing Queen» og AC/DCs «You Shook Me All Night Long». Jeg klarer heller ikke annet enn å smile med hele ansiktet av sanger som Bobby McFerrins «Don’t Worry Be Happy» eller Gloria Estefans «Conga», og liker du ikke Åges eviggrønne «Levva livet» eller Jokkes «To fulle menn» så er det jo synd for deg.

Sjekk også: Er dette Norges neste popstjerne?

Som jeg skrev for noen år tilbake da jeg publiserte en noget kortere versjon av denne spillelisten med bare 50 sanger, dette er musikk som vil kle en hver fest med litt takhøyde. Og for å sitere P!nk, «let’s get this party started!» God fornøyelse!