Kl. 20 blank denne onsdagskvelden bør alle som er glad i norsk musikk kjenne sin besøkelsestid og tune inn på Ordentlig Radio der min gode venn Ronnie MAG Larsen og jeg selv skal spille gamle favoritter og prate løst og fast rundt dem. Strengt tatt bør du oppsøke Ordentlig Radio når som helst dersom du liker norsk musikk, ettersom det er hele poenget med kanalen. Men i kveld åpner altså den splitter nye programposten Platelangs med Larsen & Valebrokk som vi sant å si er ganske stolte over å få presentere og gleder oss til å gi et langt og innholdsrikt liv. I norsk musikks tjeneste, altså.

Konseptet er enkelt: Ronnie og jeg har med et antall favorittsanger hver som vi holder hemmelig for den andre inntil vi spiller dem i programmet. Dernest snakker vi om og rundt sangene, henter frem anekdoter og fakta, og synser i vilden sky. Øvrige kriterier enn at sangene skal være norske har vi ikke. De kan være gamle som nye, på norsk eller engelsk – eller annet språk. Hensikten for øvrig er selvsagt å inspirere og presentere god musikk for lytterne, gjerne av det slaget vi tror ikke så mange har fått med seg. Siden vi har stilt oss veldig fritt, kan det sikkert bli spilt en og annen sang som kan kalles allemannseie også, det vil bare ikke skje så ofte.

Les også: Kaja Gunnufsen triumferer på plate nummer to

Hvor – og når – hører du oss så? Det kanskje aller enkleste er å laste ned appen Ordentlig Radio til telefonen, og har du en DAB-radio er det selvfølgelig grei skuring. Du kan også høre både vårt og alle andre programmer fra kanalen på www.ordentligradio.no. Platelangs med Larsen & Valebrokk sendes hver onsdag klokken 20.00, og blir sendt i reprise torsdag kl. 13.00 og lørdag kl. 16.00. Følger du Facebook-siden vår kan du også bli oppdatert på eventuelle endringer, nyheter og ymse begivenheter. Klikk deg inn her og trykk på «liker».

Hva vi spiller i kveld er hemmelig, men jeg kan love at det er mye fint. Håper du vil høre på!

Les også: Gnistrefin plate fra Signe Marie Rustad