Brian Wilsons festaften med Pet Sounds nærmer seg

Søndag 6. november fremfører Brian Wilson, arkitekten bak deler av den mest toneangivende populærmusikken som finnes, The Beach Boys’ mesterverk Pet Sounds i Oslo Spektrum. Jeg har skrevet en artikkel for Universal Music der jeg deler noen tanker om platen som i likhet med meg selv er 50 år gammel og dessuten har holdt seg adskillig bedre. Pet Sounds viser nemlig ikke det minste tegn til aldring og blir bare bedre og bedre for hvert år som går. Litt som meg kanskje, men ikke helt.

Her kan du lese hele artikkelen.

Skrevet av
More from Erik

Mine julefavoritter – Pål Angelskår

Pål Angelskår er mannen med den betagende, varme stemmen bak sanger som...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.