Her kommer årets god påske-liste

Billy MacKenzie var sangeren i den skotske duoen Associates og hadde en stemme vi knapt har hørt maken til noen gang. Han døde i 1997.

Det er ikke akkurat like mange påskelåter som julelåter. Påsken er i grunnen en musikkdiskriminert høytid, så det ville blitt svært søkt om jeg skulle prøve å samle 50 sanger med den som tema. Jeg ga meg kjapt. Aller først fant jeg frem Associates’ fantastiske “Tell Me Easter’s On Friday”, og fulgte på med “Yellow” av Coldplay og “Chicken Payback” med The Bees. Men det slo meg heldigvis raskt at dette fort ville bli vel søkt, så jeg har heller fylt på med 47 andre sanger jeg liker. Vi er innom en rekke sjangere, og felles for alle låtene er selvfølgelig at de er skikkelig fine.

Her er det bare å kose seg. Liste i Tidal og Spotify, vær så god!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.