Her kommer årets god påske-liste

Det er ikke akkurat like mange påskelåter som julelåter. Påsken er i grunnen en musikkdiskriminert høytid, så det ville blitt svært søkt om jeg skulle prøve å samle 50 sanger med den som tema. Jeg ga meg kjapt. Aller først fant jeg frem Associates’ fantastiske “Tell Me Easter’s On Friday”, og fulgte på med “Yellow” av Coldplay og “Chicken Payback” med The Bees. Men det slo meg heldigvis raskt at dette fort ville bli vel søkt, så jeg har heller fylt på med 47 andre sanger jeg liker. Vi er innom en rekke sjangere, og felles for alle låtene er selvfølgelig at de er skikkelig fine.

Her er det bare å kose seg. Liste i Tidal og Spotify, vær så god!

 

Skrevet av
More from Erik

Melankolsk høstspilleliste

Den kom sent i år, men nå er det liten tvil om...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.