Som de fleste vel har fått med seg har jeg sluttet som reisereporter i Aller Media etter ti innholdsrike og spennende år. For å gjøre litt stas på meg inviterte min tidligere sjef Trond Stensåsen meg ut for et par dager siden, og han ville veldig gjerne at vi skulle følge min gamle fars munnhell om at det skal lukte øl av en journalist etter lunsj.

Tilbaketuren til Hasle ble med Uber-llimo. Snasent! Foto: Trond Travel
Tilbaketuren til Hasle ble med Uber-limo. Snasent! Foto: Trond Travel

Da skal ikke jeg være vanskelig, tenkte jeg, og vi tok taxi til tradisjonsrike Sagene Lunsjbar der ingen av oss akkurat renner ned dørene. Det (for noen år siden) nyoppussede lokalet er i dag lyst og innbydende, men ikke mindre brunt heller enn at det føltes helt OK å bestille en øl som det første vi gjorde da vi kom inn. At vi så fulgte opp med hvert vårt karbonadesmørbrød og enda en øl, gjorde det hele komplett. Som den gladgutten Trond er syntes han avslutningslunsjen vår måtte avsluttes med en viss stil, så han bestilte en skinnende blank Uber-limo for kjøreturen tilbake til Hasle. Der har du Trond «Travel» på sitt beste! Takk for lunsjen!

Fra gårsdagens avslutning der Ellen Arnstad og alle de andre fine kollegene mine gjorde ære på en avtroppende reisereporter. Takk til dere alle! Foto: Gro Kristin Hære
Fra gårsdagens avslutning der Ellen Arnstad og alle de andre fine kollegene mine gjorde ære på en avtroppende reisereporter. Takk til dere alle! Foto: Gro Kristin Hære

Les også: Shit pommes frites – vi skal jorden rundt