Her kan du se Aurora hos Jimmy Fallon

Mens enkelte “kritiske” røster eller det en Facebook-venn av meg kaller “musikkherostratene” snakker ned superdyktige Aurora Aksnes med merkelige argumenter som at hun “ligner for mye på Susanne Sundfør” og at “musikken går for langsomt”, til og med at det “låter surt og falskt” (saklig!), gjør hovedpersonen selv jobben sin og er i gang med lanseringen av den strålende debutplata All My Demons Greeting Me As A Friend. I går var hun gjest på The Tonight Show With Jimmy Fallon og gjorde en imponerende opptreden med den strålende “Conqueror”. Ikke bare er stemmen så til de grader på plass, men hun er også en seriøst dyktig sceneartist. Hun har sjarm og entusiasme i bøtter og spann og et talent som går langt utenpå det meste man forventer av en 19 år gammel debutant. Her danser og hopper og spretter og synger hun så bra at jeg dævver, og det er like før Fallon også omkommer av fryd. “Aurora! That’s what you want right there”, er hans spontane utbrudd når hun er ferdig.

Aurora blir så stjerne at det er helt latterlig! Se innslaget her.

Les også: Anmeldelsen av Auroras debutplate

 

Skrevet av
More from Erik

Litterær spilleliste – fra Catherine og Heathcliff til Clete Purcel

Mang en artist har sett til litteraturhistorien for inspirasjon. Den er full...
Les mer

3 Kommentarer

  • Tror en opptreden hos Fallon ikke er så stort som norske medier vil ha det til. I det gjennomtypiske, amerikanske showet er ALLE like fantastiske!! Artistene dyttes inn og ut som på samlebånd. Tipper også at honorarene er lave, ettersom det er såpass mange norske artister innom, hehe!?

  • Kul musikk, kul og sær artist som ser som om hun har det gøy på scenen!
    Hvorvidt det er stort å være på Jimmy Fallon i USA er vel uinteressant. Det er snakk om eksponering, ikke å tjene på opptredenen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.