Sist vinter innledet jeg en serie her på bloggen under banneret Fantastiske tekster. I denne har jeg etter beste evne forsøkt å analysere tekster av Bob Dylan, Bruce Springsteen, Leonard Cohen, Frida Ånnevik og andre åpenbare giganter innen faget, men også sett på mindre anerkjente tekstforfattere som Paddy McAloon, Kate Bush (som nettopp har sluppet et utvalg av sine tekster mellom to permer), Morten Jørgensen og Asbjørn Ribe. Flinke folk, alle sammen. Det er morsomt å skrive disse innleggene, men med ti og ti tekster av gangen, har jeg rett og slett ikke hatt tid eller ork til å fortsette etter fem innlegg. Men etterlyser du av en eller annen grunn flere, kan jeg si så mye som at det kommer. Før eller siden.

For å korte ned ventetiden kan du høre på kanalen RadioSignal der primus motor og platebransjenestor Lars Ulseth har satt seg fore å få meg til å lese inn alt jeg har skrevet for sine lyttere og spille de til nå 50 utmerkede låtene det har handlet om. Kl. 10.30 i dag (med reprise 16.30) starter del 3 i serien, der jeg snakker om tekster skrevet av Leonard Cohen, Adam Schlesinger (Fountains Of Wayne) og Guy Clark. Det sendes på samme tidspunkt hver dag frem til neste mandag, når vi drar i gang med nytt program, og i dag kommer dessuten Lars på besøk for at vi skal spille inn del 4.

Lars synes dessuten at disse programmene har livets rett utover spilletiden på RadioSignal og publiserer dem derfor på Spotify. Spillelisten med alt som foreløpig er sendt finner du under her, og jeg antar at den oppdateres når tiden er moden. Og hør for all del på RadioSignal. Det er en god kanal med veldig mye bra musikk. God fornøyelse!

PS! Er du interessert i å lese innleggene i ro og mak finner du dem her:

Del 1 (med blant annet The Divine Comedy, Johnny Cash og Bruce Springsteen)
Del 2 (med blant annet Stan Ridgway, deLillos og Gil Scott-Heron)
Del 3 (med blant annet Leonard Cohen, Bob Dylan og No. 4)
Del 4 (med blant annet Nick Cave, Suzanne Vega og OnklP)
Del 5 (med blant annet Asbjørn Ribe, Billy Joel og Kate Bush)