Det er onsdag, og det betyr som vanlig er at min gode venn Ronnie MAG Larsen og jeg er å høre på radio i kveld. Vi dukker nærmere bestemt opp på kanalen Ordentlig Radio, den lille digitale radiostasjonen som holder til i det gamle flytårnet på Fornebu. Klokken 20 blank kjører vi på med utgave nummer 14 av Platelangs med Larsen & Valebrokk, det ukentlige programmet der vi spiller norske kremlåter for hverandre som vi holder hemmelig frem til de blir spilt. Ronnie vet altså ikke hva jeg har på lur, og vice versa.

Forrige uke hadde vi 8. mars-spesial der vi kun spilte kvinnelige artister. Slik blir det ikke denne gang, men jeg kan garantere at iallfall de låtene jeg har med er kanonfine.

Se også: Bare bra låter 2

Hvordan kan du høre oss? Som vanlig er ikke det noe hokuspokus. Enten laster du ned Ordentlig Radio-appen til mobilen din, finner nettradioen til Ordentlig Radio eller søker til du finner oss på DAB-radioen din. Enkelt og greit. Klokkeslettet er som allerede nevnt klokken 20, og får du det ikke med deg da har vi reprisesendinger torsdag kl. 13 og lørdag kl. 16. Følg gjerne Facebooksiden vår også.

Her er for øvrig listen med all musikken vi har spilt til nå. Den oppdateres hver uke, etter siste reprisesending, med det «nyeste» øverst. God lytt!