Forrige onsdag var det premiere på Platelangs med Larsen & Valebrokk der Ronnie MAG Larsen og jeg spiller norske favorittlåter – for hverandre og for lytterne av DAB-kanalen Ordentlig Radio. Konseptet er enkelt: Hver av oss har med et knippe sanger den andre ikke vet hva er før sending, og vi spiller annenhver av dem for hverandre og snakker om og rundt det vi har hørt.

I kveld klokken 20.00 er det klart for program nummer to, og hva vi skal spille der er selvfølgelig hemmelig. Det vi imidlertid har gjort er å etablere en egen spilleliste du kan følge, med all musikken vi spiller i programmene. Tanken er å oppdatere den hver uke med de siste sangene øverst, på et tidspunkt etter siste reprisesending som er lørdag klokken 16.00. Vi har også reprise torsdager kl. 13.00, så det skulle være rikelig anledning til å få med seg programmet.

To tullebukker i radiostudio, Ronnie MAG Larsen og undertegnede. Foto: Lars Ulseth
To tullebukker i radiostudio, Ronnie MAG Larsen og undertegnede. Foto: Lars Ulseth

Så hvis du liker det du hører – eller bare er nysgjerrig på hva vi spiller og helst vil slippe snakket vårt – er denne spillelisten verdt å følge. Siden en av sangene fra første program, Finn Corens «Shoot The Moon», ikke er tilgjengelig i Spotify glimrer denne med sitt fravær. De øvrige syv sangene er imidlertid på plass, og det innebærer at du kan gjøre deg kjent med perler fra The Tunicates, The Tables, Elvira Nikolaisen, Veslefrikk, The Colors Turned Red, Pogo Pops og Razika.

Les også: Paal Flaata synger Townes Van Zandt

For å ha gjentatt oppfordringen en siste gang anbefaler vi altså at du finner frem til Ordentlig Radio og Platelangs med Larsen & Valebrokk i kveld klokken 20.00, enten på DAB-radioen din, på det berømte internettet eller på kanalens egen mobilapp. Det er også veldig hyggelig om du følger og liker facebooksiden vår her.