Det er ikke dagligdags kost at 83 år gamle damer gir ut kule popsingler, men legendariske Petula Clark har ikke gitt opp. «Sacrifice My Heart» er hennes splitter nye single, første smakebit fra det kommende albumet From Now On som slippes 16. september. Stemmen bak monsterhiten «Downtown», «This Is My Song», «I Know A Place» og utallige andre hitsingler har gjort enkelte fremstøt på 2000-tallet, og da primært i Frankrike der hun har bodd i mange år, før hun nå har flyttet til Sveits. Nå slås det imidlertid noget hardere på stortromma, og plateselskapet BMG har tydelig tro på det nye albumet.

Sjekk også: Den beste nye musikken fra juli

Ut ifra «Sacrifice My Heart» å dømme kan det bli en ganske trivelig affære. Det er en likandes elektronisk poplåt, en smule Pet Shop Boys-aktig, men de er ikke inne i bildet her for å ta en ny Dusty Springfield eller Liza Minelli slik de gjorde på 80- og 90-tallet. Produsent John Owen Williams er imidlertid en gammel ringrev som har jobbet med Clark før, i tillegg til blant mange andre Alison Moyet, Blancmange, Killing Joke, Simple Minds, The Cure, The Waterboys, The Housemartins, Jethro Tull, Robert Plant, Status Quo, Shriekback og mange andre. The list goes on and on…

Her på Mitt liv som Erik er det faktisk videopremiere på «Sacrifice My Heart» i dag. Det er en finstemt video som viser en 83 år gammel kul dame i sin beste alder og ser ut som den er spilt inn i et vakkert gammelt hus i Sør-Frankrike. Sangen er som antydet også riktig så hyggelig. Den skal visstnok ikke være helt representativt for albumet som sies å være en forholdsvis variert affære som også inkluderer en versjon av The Beatles-klassikeren «Blackbird». Verdt å vente på altså.