Ny måned unnagjort, og sommermåneden juli som tradisjonelt ser et begrenset utvalg nye utgivelser har slett ikke vært ille. I denne månedens spilleliste finner du ny musikk med blant annet Wilco, Hellbillies, Demi Lovato, No. 4, Rebecca & Fiona, Michael Kiwanuka, Jamie T, Angel Olsen, Massive Attack, King Creosote, Dolly Parton, Mick Harvey, Ian Hunter, Wild Beasts og Nas/Erykah Badu, og det er virkelig ikke verst.

Se også: Den beste nye musikken som kom i juni

Med andre ord er det nok å ta av, med stor musikalsk bredde, og for dem av oss med en viss musikalsk takhøyde er det MYE å glede seg over. La meg forresten nevne at jeg ikke synes all musikken på denne listen er fantastisk – ei heller på de foregående månedslistene jeg har satt sammen – men dette er musikk som jeg på en eller annen måte oppfatter som relevant. Så om ikke alle synes ny musikk med Britney Spears eller Olly Murs er svaret på aftenbønnen er det greit – det gjør ikke jeg heller. Men jeg vil ha dem med her da jeg synes dette tross alt er ganske ålreite artister OG hører hjemme i denne formen for dokumentasjon over hva som hendte sommeren 2016.

Dermed legger jeg til et ønske om fortsatt god sommer til alle og et ønske om at denne listen – i Tidal og Spotify – vil by på noen nye oppdagelser og gode opplevelser.