Det blir tynt med festing om dagen, her vi sitter på hver vår lille tue og krysser fingre for at verden på et tidspunkt vil bli normal igjen. Mange av oss har dog mer tid til overs enn vi er vant til. Hjemmekarantene (min er over i dag) og mindre arbeid enn normalt innebærer eksempelvis at vi kan lese mer enn vi ellers gjør. Da jeg leste floridaforfatteren Tim Dorseys nest siste roman No Sunscreen For The Dead om det spinnville radarparet Serge A. Storms og Coleman tidligere i uken viste den seg å inneholde en heidundrande partyscene der det ble spilt låter som «Life In The Fast Lane», «Straight Outta Compton» og «Disco Inferno» – for en gruppe gærne pensjonister.

Da slo det meg at jeg savnet en real rølpefest, og jeg har derfor laget en skikkelig rølpete spilleliste – for den virtuelle festen. Her er selvsagt de tre nevnte låtene, men også eviggrønne partyklassikere som «Stayin’ Alive», «Highway To Hell», «Smoke On The Water», «Dancing Queen», «You’re The One That I Want», «Ooa hela natten», «Levva livet», «We Will Rock You», «Boom Shack-A-Lack», «Jump Around», «I Kissed A Girl» og «To fulle menn». Dette er låter som får deg i godt humør, og det kan trengs i den kompliserte tiden vi befinner oss i.

I alt finner du 100 solide rølpelåter her, og festen varer i oppunder syv timer. Nå skal selvsagt ikke jeg oppfordre til drikking, men spill i det minste musikken høyt. Da blir festen MYE morsommere – selv om dere bare er noen få personer samlet eller om du er alene. Det er jo i det minste fredag.

God fornøyelse!

Sjekk også: Dancing On My Own – danse alene-spilleliste