Hva kan jeg si! Det er lørdag og fest på gang, og… Neida, her sitter vi i karantene eller iallfall mer eller mindre alene, og er du glad i å danse må du gjøre det i ensomhet, tosomhet eller, om dere er en familie, så neppe i større grupper enn akkurat den lille flokken deres. Utesteder og konsertscener er stengt, så vi kan bare glemme å trøkke oss sammen på alle verdens dansegulv. Den får vi ha til gode til tidene igjen blir bedre.

I anledning helgen vil jeg likevel dele litt god dansemusikk, forhåpentligvis til en viss glede for alle som er glad i bevege på kroppen i takt med musikken. Siden det muligens blir kjedelig å danse alene en hel kveld og natt har jeg begrenset meg til 50 fete låter med en samlet spilletid på i overkant av fire timer. Jeg har forsøkt meg på en smule variasjon slik at de fleste bør kunne finne noe å glede seg over. Her er både Robyn og Generation X som danser alene, Bee Gees og The Trammps og Angelique Kidjo og Paloma Faith og Chic og Beck og Girls Aloud og TLC og The Rainmakers og Daft Punk, og jeg klarer ikke la være å åpne ballet med Ramsey Lewis’ fantastiske versjon av «Wade In The Water». Den setter alltid tonen og gjør deg i godt humør.

Stort mer er det ikke å si. Dance your socks off og kos deg!

Sjekk også: Den store hjemmespillelisten