Americanafestivalen Interstate 20 finner sted på Vulkan i Oslo 24. og 25. januar, og kan skilte med toppnavn som Tyler Childers, Signe Marie Rustad, Malin Pettersen og Brandy Clark. Første utgave av festivalen – som selvsagt het Interstate 19 – var en suksess, iallfall sett fra et kvalitetssynspunkt, og den andre ser virkelig ikke ut til å bli noe dårligere. Her er både spennende internasjonale navn og noen av de sterkeste artistene innen den imponerende Americana-scenen her hjemme. Dette blir gøy.

Nå har det seg slik at de hyggelige arrangørene, representert ved Vulkan Arena, via Mitt liv som Erik gir bort dagspass til både fredag 24. og lørdag 25. januar, der vi trekker en vinner per dag som får lov til å ta med en venn. Premien er dermed adgang for to personer til hver av dagene.

For å være med i trekningen ber jeg om at du svarer på tre enkle spørsmål (se lenger ned) og forteller om du vil vinne pass til fredag eller lørdag. Dette er artistene som spiller på Interstate 20:

Fredag: Winding Road, Malin Pettersen, Sweetheart, David Ritschard, Jonah Tolchin, Kacy & Clayton, Tyler Childers
Lørdag: Kenneth Norum, Tone Bringsdal, Brandy Clark, Signe Marie Rustad
(I tillegg er det satt opp noe som heter An Americana Revue på lørdagen, der Lucky Lips skal være backingband for forskjellige artister. De som så langt er bekreftet er Louien, Stine Andreassen og Benedicte Brænden.)

Du kan lese mer om alle artistene og se det fulle programmet her.

For å bli med i trekningen vil jeg ha svar på følgende spørsmål:
1. Hva heter den siste platen til Tyler Childers?
2. Fra hvilket land er Kacy & Clayton?
3. Hvem har Signe Marie Rustad produsert sin siste plate When Words Flew Freely sammen med?

Besvarelsen sendes meg på epost til [email protected], og da er det viktig at du skriver Interstate 20 i emnefeltet. Husk også å si om du vil vinne dagspass til fredag eller lørdag. Svarfrist er mandag 13. januar klokken 9.00.

Mens du venter – formodentlig i åndeløs spenning på om du vinner – kan du høre utvalgte perler fra festivalartistene på denne spillelisten.

Sjekk også: De 100 beste albumene fra 2010-tallet