The Police – Message In A Bottle

Jeg husker første gang jeg hørte The Police. Det skjedde i 1979 med singlen “Message In A Bottle”, den første singlen fra trioens spennende andrealbum Regatta de Blanc, som jeg plukket opp hos den fantastiske platebutikken Electric Circus som da lå i Nedre Slottsgate, vis-à-vis Steen & Strøm. Electric Circus hadde en vegg med sjutommers singler der åpenbaringene sto i kø for en 13-åring med beskjeden avisbudlønn og kun noen få av dem kunne finansieres. “Message In A Bottle” var heldigvis blant dem, og jeg kan vel trygt si at det fremdeles er min soleklare The Police-favoritt. Blir ikke bedre!

Skrevet av
More from Erik

Beck – Dreams

I dag kom en ny Beck-single som lyn fra klar himmel, og...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.