Vulkan-området på Grünerløkka blir stadig mer levende, med nye serveringssteder og matforretninger i en tilsynelatende endeløs strøm. En av de siste nyåpningene er Hendrix Ibsen, en sjappe som kombinerer salg av kaffe og gamle vinylplater, og om ikke lenge også vil tilby et sikkert veldig spennende utvalg mikrobrygget øl.

Helle og jeg var innom en tur i dag for å drikke kaffe, og det var like før jeg kjøpte en gammel vinylutgave av Born To Run, men jeg klarte å besinne meg. Men altså, kult sted, og det var jo litt morsomt å besøke dette stedet etter å ha vært på åpningen av utstillingen Platecovere – vinylens comeback på Kunstindustrimuseet i går. Jeg noterte meg jo det skrikende fraværet av hipstere på utstillingen, men de kommer nok til å henge på Hendrix Ibsen etter hvert.

Forresten skjønner jeg ikke navnet helt selv om det jo er morsomt. Hendrix tar jeg, men hva er sammenhengen mellom vår gamle dikterhøvding, kaffe, øl og vinylplater?

Det er et variert utvalg av gamle LP-plater og maxisingler å få kjøpt hos Hendrix Ibsen. Løp og kjøp!
Det er et variert utvalg av gamle LP-plater og maxisingler å få kjøpt hos Hendrix Ibsen. Løp og kjøp!

 

Det kommer til å skje noe med åpningstidene når Hendrix Ibsen får ølkranene på plass.
Det kommer til å skje noe med åpningstidene når Hendrix Ibsen får ølkranene på plass.