Det er onsdag, og Platelangs med Larsen & Valebrokk er tilbake med ny sending på Ordentlig Radio kl. 20.00. Ronnie MAG Larsen og jeg skal spille gamle favoritter som vi holder hemmelig for hverandre inntil vi spiller dem, for etterpå å pludre om det vi har hørt.

Les også: Anmeldelse av den fine nye platen til Frida Ånnevik

I de tre første sendingene har vi blant annet spilt fine sanger med Tobben & Ero, The Tunicates, Razika, Elvira Nikolaisen, Tove Bøygard, Lumbago, Anders Wyller, Pogo Pops, Oslo Ess og Veslefrikk. Alle disse og resten av det vi har spilt finner du i spillelisten nederst på denne siden. Den oppdateres etter hvert nye program, og kommer forhåpentligvis til å bli langt som et vondt år etter hvert. Det er nemlig veldig gøy å lage Platelangs, så dette vil vi fortsette med, forutsatt at noen synes det er hyggelig å høre på, vel å merke.

Hva snakker Ronnie om her, og hva skal han spille? Foto: Runar Storeide
Hva snakker Ronnie om her, og hva skal han spille? Foto: Runar Storeide

Er du blant dem som ennå ikke har fått med deg programmet – og dem er det mange av – er altså sendetidspunktet klokken 20 blank i kveld, og kanalen er Ordentlig Radio. Den finner du på DAB-radioen din, på nettet eller på en helt gratis app som du kan laste ned til smarttelefonen din. Får du ikke med deg kveldens sending, vil den bli sendt i reprise. Fast sendetidspunkt er da torsdag klokken 13.00 og lørdag klokken 16.00. Veldig hyggelig om du hører på, og det er også veldig hyggelig om du følger Facebooksiden vår. God fornøyelse!