Ny musikk mars 2020

Foto: Julia Marie Naglestad

Jeg må si at mars 2020 er den mest spesielle måneden jeg har opplevd noen gang, og det gjelder nok ikke bare meg. Koronakrisen (jeg synes vi har dekning for å kalle det krise) har satt livene våre på vent. For mange er det faktisk nå snakk om liv og død, og verden som vi kjenner den vil muligens aldri komme igjen. På den andre siden av situasjonen vi er nå er inne i, venter gud vet hva av utfordringer, for oss alle.

Hver måned her på bloggen presenterer jeg den beste nye musikken i en hendig spilleliste, noe jeg gjør nå også, men jeg må innrømme at konsentrasjonsevnen har vært så som de siste ukene og at denne månedens liste nok er preget av at jeg ikke helt har hengt med. Det kryr av låter her fra plater jeg gjerne skulle hørt ordentlig på, men jeg har ikke orket. Hodet er fylt av SÅ mye annet at ny musikk har måttet spille annenfiolin i svært stor grad.

Likevel, jeg har nå samlet det jeg tror er sånn mer eller mindre kremen av den nye musikken som kom i mars, med godbiter fra blant annet Sondre Lerche, deLillos, The Northern Belle (bildet), Kristian Kaupang, Luke Elliot, Marte Wulff, Jhené Aiko, Stein  Torleif Bjella, Brandy Clark, Steve Earle, Solfrid Molland, Trudy & Dave, Early James, Neon Ion, Ephemera, Clem Snide, Morten Haugen, Pretenders, Rebekka Lundstrøm, Gary Olson, Jonas Alaska, Lüt, Ane Brun, Tommy Tokyo, Ludvig The Band, The Little Hands Of Asphalt, Honey Harper, Myrkur, The Thank Yous og en haug andre, inkludert Bob Dylans 17 minutter lange «Murder Most Foul».

God fornøyelse ønskes!

Sjekk også: Fullt øs – melodisk bråk’n’roll-spilleliste

Skrevet av
More from Erik

Nytt Asterix-album – Italia rundt på tvers

Bak den underlige tittelen Italia rundt på tvers skjuler seg det 37....
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.