Hvor mange ganger skal vi egentlig høre «Last Christmas», «Driving Home For Christmas», «Mary’s Boy Child» og «Jingle Bells» før vi tørner? Altså, jeg er veldig glad i julemusikk, la det være sagt, og jeg liker alle disse sangene. Jeg synes likevel ekte synd på alle som jobber i butikk og er nødt til å høre disse og mange andre kjente og kanskje ikke alltid fullt så kjære julelåter, igjen og igjen, igjen og igjen, igjen og igjen, endeløs dag etter endeløs dag. Det må jo gå en grense et sted, men det er ikke mange som skjenker de stakkars ansatte som utsettes for denne kakafonien av dombjeller og sukkersøte melodier. Stakkars folk!

Hjelpen kommer her, muligens lovlig sent, men dog, i form av en spilleliste med julesanger du kanskje ikke har hørt fullt så mange ganger – eller ikke i det hele tatt. Jeg tenker at det kan være litt hyggelig også.

Selvsagt er ikke alle låtene her totalt ukjente. Noen klassikere måtte med, så innimellom de forhåpentligvis mange ukjente perlene finner du også en og annen «Hard Candy Christmas» og «If We Make It Through December». Jeg kan heldigvis garantere at disse velkjente tonene vil være unntakene snarere enn regelen på denne spillelisten med 100 veldig fine julesanger du IKKE har hørt tusen millioner ganger.