På månedens siste dag er det faktisk litt deilig å konstatere at det juli 2022 har vært forholdsvis rolig med tanke på nye musikkutgivelser. Midt på sommeren tar mange fri fra det verste kjøret og sparer heller kruttet til høstmånedene. Selv har jeg for så vidt også tatt meg en del fri og derfor ikke hørt så mye på ny musikk, men noe har det selvsagt blitt – og mye har vært veldig bra.

Som vanlig lister jeg opp noen av de mange artistene som har gledet meg med ny musikk, og som vanlig har jeg samlet det beste i én hendig spilleliste. Her er det bare å utforske i vilden sky og ellers glede seg til en høst full av sterke utgivelser. Det er rolig nå, men bare vent!

Litt ekstra honnør går denne måneden til det fantastiske countrytalentet som bare et par måneder etter at han ga ut det flotte 34-sporsalbumet American Heartbreak er ute med en kruttsterk ny EP med ytterligere ni låter kalt Summertime Blues. Respekt! Andre hedersfolk som får en ekstra tommel opp er Roy Lønhøiden, Bigbang, Hoersagan, Torbjørn Økland & Helene Bøksle, Dawes, Chicago (!), The Brother Brothers, Laura Veirs, Ben Harper, John Moreland, Higunz & Torjus Raknes, a-ha, Lo Water, Weyes Blood, John Fullbright, Tedeschi Trucks Band, Pink, Autoleisureland, Bleach Lab, Omar Østli & Gøran Greni, Herr Wade, She & Him, Lissie, The Proclaimers, San Fermin, Hot Chi, Ultraflex & Kuntessa, Tommy Tokyo (R.I.P.), Junk Shop, Gorillaz & Thundercat, Wyatt Easterling, The Lightning Seeds og Gilbert O’Sullivan.