Spectre er den 24. offisielle James Bond-filmen, og den fjerde med Daniel Craig i rollen som Agent 007. Som alltid var det knyttet stor spenning til hvem som skulle velsignes med å få fremføre tittelmelodien, og denne gangen falt valget på Sam Smith som leverte den flotte og svært passende «Writing’s On The Wall». Og som alltid var valget kontroversielt og meningene delt. Ved hver nye film er det sterke synspunkter i den ene eller den andre retningen på hva som er en god James Bond-låt, og ikke alle er så begeistret for Smiths låt som det jeg er.

Les også: Anmeldelse av Spectre

Dette til side, her har jeg samlet en spilleliste med alle de offisielle James Bond-temalåtene. Det er i alt 26 av dem, av den grunn at Dr. No (1962) hadde to tittellåter, John Barrys originale tema og «Kingston Calypso» med Byron Lee & The Dragonaires, og On Her Majesty’s Secret Service (1969) som eneste James Bond-film hadde en instrumental temalåt (av John Barry), men også inneholdt Louis Armstrongs «We Have All The Time In The World» som ble en stor hit.

Her kommer alle låtene i kronologisk rekkefølge, så er det bare å plukke favoritter. Selv er jeg usikker på hvilken som er aller best, men jeg er spesielt svak for «We Have All The Time In The World» og Shirley Basseys «Goldfinger» (1964).