Juli er ikke den helt store musikkmåneden, men det er da kommet mye bra musikk likevel. La meg legge til at jeg har bevilget meg sommerferie for alvor i år og har jobbet minimalt, hverken med inntektsbringende sysler eller med bloggen. Derfor har jeg ikke akkurat nilyttet på månedens nye utgivelser, og anbefalingene er færre enn de kanskje normalt ville vært.

Likevel er det en rekke artister jeg må trekke frem som har gitt ut nydelige låter i juli. Blant disse er Louien, Sugarfoot (jeg må få hørt på hele albumet In The Clearing), Lloyd Cole (også her har jeg et helt album jeg ikke har rukket å høre), Timbuktu, Obijan, Vince Gill, Rodney Crowell, girl in red, Brittany Howard, Aaron Lee Tasjan, Leslie Stevens, supergruppa The Highwomen, Michaela Anne, Andrew Combs, Tore Elgarøy, hei kalas, Hiss Golden Messenger, Cecilie Anna, Thomas & Tvilerne, Samantha Fish, Sail By Summer, Jesse Malin, Subshine og Seratones.

God fornøyelse og fortsatt god sommer!

Sjekk også: De beste låtene fra juni 2019