Ny musikk juli 2019

Foto: Julia Marie Naglestad

Juli er ikke den helt store musikkmåneden, men det er da kommet mye bra musikk likevel. La meg legge til at jeg har bevilget meg sommerferie for alvor i år og har jobbet minimalt, hverken med inntektsbringende sysler eller med bloggen. Derfor har jeg ikke akkurat nilyttet på månedens nye utgivelser, og anbefalingene er færre enn de kanskje normalt ville vært.

Likevel er det en rekke artister jeg må trekke frem som har gitt ut nydelige låter i juli. Blant disse er Louien, Sugarfoot (jeg må få hørt på hele albumet In The Clearing), Lloyd Cole (også her har jeg et helt album jeg ikke har rukket å høre), Timbuktu, Obijan, Vince Gill, Rodney Crowell, girl in red, Brittany Howard, Aaron Lee Tasjan, Leslie Stevens, supergruppa The Highwomen, Michaela Anne, Andrew Combs, Tore Elgarøy, hei kalas, Hiss Golden Messenger, Cecilie Anna, Thomas & Tvilerne, Samantha Fish, Sail By Summer, Jesse Malin, Subshine og Seratones.

God fornøyelse og fortsatt god sommer!

Sjekk også: De beste låtene fra juni 2019

Skrevet av
More from Erik

Vokt deg for veganerne – her er den nye videoen til Kåre Indrehus

Du er herved advart: Veganere er ikke greie å ha på besøk....
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.