New Order til Øya!

Jeg visste det! New Order kommer til Øyafestivalen! Fredag 12. august har de fått oppgaven med å avslutte festivalens tredje dag med konsert i teltet som bærer Sirkus. Etter å ha sett dem spille i London i november må jeg si jeg gleder meg skikkelig. Det var en strålende konsert – en real hitparade som dessverre var skjemmet av dårlig lyd – så jeg satser på at den sitter på en helt annen og bedre måte på Øya. New Orders siste plate, Music Complete, var overraskende potent og for meg en av de beste utgivelsene i 2015. Klikker du på lenken over får du se den nye videoen til “Tutti Frutti”, den kanskje aller beste låta derfra. Oh joy!

Les også: New Order live i Brixton Academy

Skrevet av
More from Erik

En hardcore trubadur på norgesturné

Det har alltid vært spennende å følge Tom Russell. Jeg mener helt...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.