Nå kommer a-has MTV Unplugged

I en fersk nyhetsmail fra den fabelaktige musikkbloggen Super Deluxe Edition kommer nyheten om at a-has MTV Unplugged-album slippes i oktober. Tittelen blir MTV Unplugged Summer Solstice, og grunnen til at jeg er litt ekstra begeistret for dette er tilstedeværelsen av en viss Ian McCulloch. a-ha har nemlig gjort en versjon av Echo & The Bunnymen-klassikeren “The Killing Moon” for albumet, med McCulloch som duettpartner for Morten Harket. Og ikke nok med det. Han bidrar på “Scoundrel Days” også. Der tror jeg vi har to stemmer som passer riktig så godt sammen.

Konserten favnet totalt 21 sanger, to av dem helt nye. De er Magne Furuholmens “This Is Our Home” og Pål Waaktaar-Savoys “Break In The Cloud”. Alle sangene kommer neppe med på albumet, men ifølge aha lives Twitter-ansvarlige vil hele konserten forhåpentligvis være inkludert på Blu-ray-utgivelsen. For full tracklist, se bildet her:

Som Paul Sinclair, mannen bak Super Deluxe Edition, skriver i sin nyhetsmail: “Who knew that MTV Unplugged was still a ‘thing’?” Det er lenge siden sist, for å si det sånn. Det akustiske albumet skal angivelig se dagens lys 6. oktober og ble spilt inn i Ocean Sound Recordings på “Margarets-øya” Giske utenfor Ålesund.

Som tidligere kjent legger a-ha ut på en egen unplugged-turné i januar og februar som tar dem til Oslo Spektrum 9. og 10. februar. Det er fremdeles billetter tilgjengelig til begge konsertene, og de kan bestilles her.

Se også: Feststund med deLillos og KORK på Frognerseteren

Koder fra historien
,
Skrevet av
More from Erik

ABBA som puddelrock – det funker!

ABBAs musikk er anvendelig. Det er jo gjerne slik når låtskrivere som...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.