Klokken 20 blank i kveld kan du høre den tredje utgaven av programmet Platelangs med Larsen & Valebrokk på Ordentlig Radio. Som vanlig er musikken vi skal spille hemmelig, men vi kan love god musikk fra Bergen, Ål, Oslo og andre steder der det musiseres rundt omkring i Norges land. For det er poenget med Ordentlig Radio – her spilles utelukkende norsk musikk, dog med et og annet unntak, men da skal det være gode grunner til det. I kveldens program spiller Ronnie MAG Larsen og jeg utelukkende norsk musikk, men det er en svensk relasjon i en av sangene, så kan du jo lure på hva det er for noe. Et annet hint fra samme sang er Therese Johaug, og det er alt vi vil røpe.

Vedlagte spilleliste er oppdatert og inneholder nå musikken fra de første to sendingene våre. Musikken fra det forrige programmet ligger øverst, fra Tobben & Ero til The Rambelins, de siste syv sangene er fra det første programmet. Alle sangene er selvfølgelig veldig fine. Her spiller vi kun musikk vi er glad i.

Les også: Stort dybdeintervju med Lars Lillo-Stenberg

Sendetid for kveldens program er altså 20.00, og reprisene går som vanlig torsdag klokken 13.00 og lørdag klokken 16.00. Spillelisten vil for øvrig bli oppdatert til også å inneholde denne ukens musikk en gang etter siste reprisesending.

Hvor kan du så høre oss? Vi er å finne på DAB/nettkanalen Ordentlig Radio, som også har en egen velfungerende app som gjør at du kan høre oss på mobilen. Vil du høre på en stasjonær computer finner du oss på ordentligradio.no. Det er også veldig hyggelig om du vil følge Facebooksiden vår.

Gutta i aksjon. Foto: Runar Storeide
Gutta i aksjon. Det er god stemning. Foto: Runar Storeide

Avslutningsvis må vi skryte av fotograf Runar Storeide som siden sist har fulgt oss i studio og tatt noen ordentlig fine bilder. Det er godt gjort, utgangspunktet tatt i betraktning, å få to tilårskomne herrer som oss til å se såpass bra ut. Tusen takk, Runar! Du er flink. Veldig flink.