Ny musikk juli 2017

Margo Price. Foto: Erik Valebrokk

En av de i utgangspunktet trøtteste musikkmånedene er herved tilbakelagt, men jeg skal si juli 2017 har bydd på mye godt. Det har ikke kommet så mange strålende album, men smakebiter fra høstens utgivelser fra en rekke kremartister har gjort jobben. Det sagt har blant annet Arcade Fire, Lana Del Rey, Haim, Nicole Atkins og flere andre gitt ut fine langspillere. En av de store oppdagelsene er for øvrig countrysangeren Zephania Ohora som med sitt backingband The 18 Wheelers har gitt ut det flotte albumet This Highway.

Sjekk også: Den beste musikken som kom i juni

Videre har det kommet ny og veldig bra musikk fra Margo Price (bildet), The Church, The Waterboys, David Rawlings, Shelby Lynne og søsteren Alison Moorer (som kommer med sin første felles utgivelse i midten av august), Jerry Williams, Tanika Charles, Nosizwe, Randy Newman, Lambchop, Micah P. Hinson, Van Morrison, Amanda Delara, Jack Johnson, Marc Almond, Susanne Sundfør, Nick Heyward, Rhye, Kristin Asbjørnsen, Clean Bandit med Marina & The Diamonds, Sløtface, Girl Ray, Mick Jagger (!), Jessie Ware, Tori Amos, Billy Bragg, The War On Drugs, A.J. Croce, Gundelach, Iron & Wine, Bendik Brænne med Daniel Romano, Action Bronson, Alice Cooper og til og med Ringo Starr.

Det er med andre ord ingen grunn til å klage over beholdningen, og tenke seg til at de fleste nevnte gir ut hele album i høst. Vi har mye fint i vente.

Skrevet av
More from Erik

Vinnerne av Thulsa Doom-konkurransen er trukket!

Da er konkurransen om gjestelisteplasser til morgendagens Thulsa Doom-konsert over, og tre...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.