Hvorfor har jeg ikke tenkt på dette selv? For noen uker siden fikk jeg et spørsmål fra min gamle venn Knut om jeg kunne hjelpe ham ut av en liten knipe. Han hadde bestilt tur til Edinburgh for familien, og hadde helt glemt at det var samtidig som sønnen Borgar skulle ha arbeidsuke. Var det noe jeg kunne gjøre for å hjelpe, for eksempel ved å la Borgar prøve seg som gjesteskribent her på bloggen?

Dette synes jeg var såpass godt tenkt at det føltes helt naturlig å ta imot min første arbeidsukeelev noen gang. Borgar har gjort en kjempejobb og produsert ikke bare, en, men to strålende fine artikler, som du nå kan lese her på Mitt liv som Erik. Men aller først skal han få presentere seg selv:

Jeg heter Borgar Bøhn Kastnes og er 14 år. Jeg går i 9. klasse på Seiersten ungdomsskole. Interessene mine er fotball og som sikkert de fleste andre tenåringsgutter, videospill. På fritiden liker jeg å være med vennene mine og bare slappe av.

Her kan du lese Borgars hotelltips til Edinburgh

Her er attraksjonen Borgar mener du ikke KAN gå glipp av hvis du besøker Edinburgh