Som vanlig er på festival tar jeg mange bilder av hver artist, og da er det også mange som ikke blir brukt. De aller fleste, faktisk. Derfor har jeg laget dette minnealbumet med det jeg synes er de fineste bildene fra fantastiske Piknik i parken – Pipfest – som ble avholdt i Sofienbergparken i Oslo for første gang etter fem år på plenen foran Vigelandsmuseet.

Blant de mange flotte artistene jeg opplevde i år var Jaga Jazzist, Madrugada, The 1975 og Nils Frahm noen av høydepunktene, for ikke å snakke om at New Order leverte et forrykende sett på torsdagen. Det var imidlertid den eneste konserten jeg så på festivalens åpningsdag, og da uten kamera. Med andre ord er det kun bilder fra fredagen og lørdagen her. Det er bare å bla seg bortover i fotogalleriet øverst på denne siden for å ta en titt, og vil du lese om de forskjellige konsertene kan du gjøre det i disse to innleggene:

Pipfest fredag – The 1975, Nils Frahm, John Grant, Jungle, Mari Samuelsen og flere
Pipfest lørdag – Madrugada, Jaga Jazzist, Yola, The Tallest Man On Earth, Albin Lee Meldau og flere

Årets festival var av det svært vellykkede slaget, og du kan trygt si jeg gleder meg til neste år. Pipfest er sannsynligvis Norges triveligste og vennligste festival med en helt spesielt god stemning. Vi liker jo slikt.