I dag er det Simon Fields tur til å presentere julefavorittene sine. Eller Simon Field? Egentlig heter han Simen Fjeld og er en ung bergenser med en spennende karriere innen moderne popmusikk, både på produsentsiden og artistsiden. Simen har nettopp gitt ut sin nye single «Hold On»,  en uforskammet catchy liten sak, som vel å merke ikke er fullt så bra som sommerens «Never Let You Down» som han gjorde med gjestevokalisten Jamie – eller Thomas Solhaug som han heter. Den var da også til de grader catchy og fikk en velfortjent plass på min liste over 2015s aller beste låter.

Fikk du med deg Elvira Nikolaisens favoritter?

I tillegg til forsiktig å pleie en egen, begynnende karriere, har Simen jobbet med blant annet Madcon, Sirius, A-Lee og Nathan Osmond, og har hatt musikk i forskjellige TV-serier som Californication, AFV, Top Model og Ugly Betty.

Sjekk Ravis favorittjulelåter her

Under får du spilleliste i Spotify og Tidal med Simens favorittjulelåter, men først skal han med egne ord si noen få ord om låtene. Over til deg, Simen. Vær så god!

Her finner du listene til alle de kule artistene som tidligere har delt favorittene sine

Musikk er utelukkende en følelsebærer, og julen handler om nostalgi, varme, smør og sukker! Så her er mine musikalske julegodterier! Maria Mena, du vinner, hands down. Rett og slett en klassiker. På en god nummer to, Amund Engers fantastiske «Himmel på jord» fremført av Kurt og Krinken – tre nasjonalskatter på en gang. Så er det tilbake til mer tegneserieland. Ella Fitzgeralds Ella Wishes You A Swinging Christmas husker jeg faktisk at jeg kjøpte på CD på salg. CDen ble liggende i spilleren hele den julen. Et utrolig lekent album. Ingen jul uten Andy Williams, Dean Martin og Tony Bennett, med andre ord crooners eller smørsangere. Nyere innspillinger er som Brelett i forhold til dette smøret! Avslutter med Gloria Estefan. Etter mange år som latinmusiker fra min skumle fortid, har jeg et stort hjerte for salsa. Gloria Estefans Abriendo Puertas er egentlig like mye et nyttårsalbum så fullspekket med musikalsk glede og stor respekt for sitt kubanske opphav at det alene varmer, i tillegg til de nydelige tekstene. Enda mer smør med andre ord! God jul!

Få også med deg Eriks gigantiske juleliste