I går kveld var det stor stas på John Dee i Oslo da countrykollektivet Die With Your Boots On ble feiret med kremen av byens countrymiljø på scenen i en nærmest endeløs rekke. Blant mange høydepunkt var denne stjernehyllesten til de tre gutta bak DWYBO-konseptet. Her har vi på rekke og rad Malin Pettersen fra Lucky Lips, Signe Marie Rustad, Unnveig Aas, Stine Andreassen fra Silver Lining og The Northern Belle, Benedicte Brænden, Marie Tveiten fra The Northern Belle og Live Miranda Solberg alias Louien fra Silver Lining.

De fremførte en fullkomment gåsehudfremkallende a capella-versjon av den tradisjonelle folkevisa «The Wind And The Rain» etter modell av Gillian Welch og David Rawlings’ tolkning til soundtracket fra filmen Songcatcher. Den var ikke noe dårligere, for å si det sånn.

Jeg kommer nok til å skrive mer om kvelden senere, men kjenner du ikke til Die With Your Boots On og Eivind, Geir og Christoffer kan du lese alt om konseptet her, samt en lang rekke hyggelige bursdagshilsener fra artistene de jobber med og mange andre. Men nå, se videoen over.

Fra venstre ser vi Marie Tveiten, Live Miranda Solberg, Stine Andreassen, Unnveig Aas, Benedicte Brænden, Signe Marie Rustad og Malin Pettersen. Her er de hjemme hos Stine i forrige uke for å pønske ut sin overraskelsesopptreden til fredagens konsert. Foto: Selvutløser