Hvorfor har jeg valgt ikke å få barn? – Jeg “snakker ut” i NRK P1

Å gå gjennom livet uten barn er forunderlig for mange – og helt naturlig for andre. Jeg og min kone Helle tilhører sistnevnte kategori, og det er en sak vi har frontet ved flere anledninger. Senest skjedde det i antologien Evig barnefri – historier om frivillig barnløshet som ble utgitt på Humanist Forlag i august, der jeg og 13 andre bidragsytere skrev om hvorfor vi har valgt ikke å formere oss.

I går var jeg gjest i radioprogrammet Mellom himmel og jord der Ragnhild Sleire Øyen intervjuet meg om temaet og fulgte opp artikkelen eller essayet jeg skrev i boken. Det kan du høre ved å klikke deg inn her.

Les også: Jeg er ikke far – artikkelen jeg skrev i Evig barnefri i sin helhet

Skrevet av
More from Erik

Dette er U2s beste låter

U2 – elsket og hatet. Om ikke annet er få likegyldige til...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.