Søndagskos – en spilleliste å roe ned med

Det er søndag, for mange ensbetydende med hviledag i en eller annen form. Selv liker jeg å roe ned så mye som mulig på en dag som denne, men siden jeg er på jobb akkurat nå blir det vanskelig. Det betyr imidlertid ikke at jeg ikke kan unne meg litt behagelig musikk, så her har jeg samlet 50 iørefallende, til dels smektende sanger i mange forskjellige sjangere. Denne blandingen av Bach, Madonna, Sinatra, Prefab og mye mer appellerer forhåpentligvis til flere der ute, og alt som gjenstår å si er dermed dette: God søndag!

Skrevet av
More from Erik

Flaata synger triste sanger – nok en gang

Sier du noe mange nok ganger blir det sant. Bare spør Donald Trump. Jeg...
Les mer

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.