Søndagskos – en spilleliste å roe ned med

Finn Coren er selvskreven på min søndagsliste. Foto: Stein J. Øvre

Det er søndag, for mange ensbetydende med hviledag i en eller annen form. Selv liker jeg å roe ned så mye som mulig på en dag som denne, men siden jeg er på jobb akkurat nå blir det vanskelig. Det betyr imidlertid ikke at jeg ikke kan unne meg litt behagelig musikk, så her har jeg samlet 50 iørefallende, til dels smektende sanger i mange forskjellige sjangere. Denne blandingen av Bach, Madonna, Sinatra, Prefab og mye mer appellerer forhåpentligvis til flere der ute, og alt som gjenstår å si er dermed dette: God søndag!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.